Tehuset Javas Blogg

Teodor Christiansson

Upptäck Matcha: En Smakresa med matcha från Tehuset Java

Matcha har länge varit en älskad tradition i den japanska te-ceremonin men har på också erövrat västvärldens hjärtan som en hälsosam och uppfriskande dryck. Med dess intensiva gröna färg och karakteristiska smakprofil har matcha blivit en favorit bland teentusiaster och hälsoentusiaster världen över. I detta blogginlägg kommer vi att utforska tre spännande matchaprodukter från Tehuset Java.

Teodor Christiansson

Chai - kryddiga och värmande teer

Chai betyder "te" på Hindi, men det vi i väst oftast förknippar med ordet Chai är ett te smaksatt med aromatiska kryddor som kallas för Masala Chai. Masala chai är en typ av kryddat te som har sitt ursprung i Indien. Det görs traditionellt genom att brygga svart te med en blandning av aromatiska kryddor, såsom ingefära, kardemumma, kanel och svartpeppar, samt mjölk och någon form av sötning.

Teodor Christiansson

Vi firar 90 år- Jubileumsvecka 10/10-16/10

I år firar vi 90 år. Sedan starten 1932 har vi i familjeföretaget Tehuset Java salufört och blandat smakrika teer av hösta kvalitet. Vi är stolta över den kunskap och tradition vår historia för med sig. Vi vill nu fira med er! Därför kommer vi att fira under hela nästa vecka, 10/10-16/10. Varje dag bjuder vi på smakprover i våra butiker och ett extra bra erbjudande. Nedan ser ni veckans erbjudanden. Vi hoppas att ni vill fira med oss!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.