Teodor Christiansson

Tehuset Java Östermalm firar 10år

Vi firar 10 år på Östermalm! Varmt välkomna att fira vårt 10-årsjubileum tillsammans med oss den 26/10 i butiken på Humlegårdsgatan 5 i Stockholm. Det blir överraskningar, smakprovningar och fantastiska erbjudanden!

I hjärtat av Stockholm, alldeles intill Östermalmstorg, finner du vår fjärde butik som slog upp dörrarna för 10 år sedan en vacker höstdag i oktober 2013. Detta drygt 80 år efter att Tehuset Java i Lund började sälja te och kaffe över disk till Lundaborna. Tiden flyger iväg och vi vill passa på att fira denna betydelsefulla milstolpe med våra fantastiska kunder.

Våra kunniga och passionerade medarbetare, med Linda, i spetsen har sett till att våra kunder kan komma och handla sina favoriter på Humlegårdsgatan under alla dessa år. Vi är väldigt stolta över att vi har så många härliga stammisar som återkommer vecka efter vecka för att fylla på sina te-, kaffe- och godisförråd!

Vårt oerhört populära te, Östermalmsblandning, får en egen fin förpackning som vi lanserar på jubileumsdagen den 26/10. Det blir många härliga erbjudanden och vi bjuder på godsaker och te. Imorgon 26/10 ger vi även 10% rabatt på allt i butiken på Humlegårdsgatan!

Vi är oerhört tacksamma över att så många kunder har valt att handla hos oss under åren och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med er även i framtiden! Med varma hälsningar,

Fredrik & Åsa Skeppstedt samt Sofia Wilen med personal