Covid-19 informationUnder rådande situation har vi vidtagit extra åtgärder för att minska risken för spridning av Covid-19. Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens råd och har vidtagit följande åtgärder för att skydda er och vår personal. 

- Nya och mer grundläggande städrutiner: Vi spritar kortmaskiner, handtag, vågar, packbord flera gånger om dagen. Teskopor och kaffeskopor diskas extra noga varje dag. 

- Håll avstånd i butikerna - vi har gjort markeringar i golvet där behovet finns för att underlätta möjligheten att hålla avstånd mellan varandra. Glömt inte att hålla avstånd är att visa omtanke. 

- Vi har handsprit vid alla kassor och kortmaskiner - sprita gärna dina händer när du kommer fram till kassan. 

- Vi ser gärna att ni inte går in i stora sällskap i våra butiker för att minska risken för trängsel. 

-Vi har plockat bort doftproven ute i butikerna. Just nu har vi begränsat möjligheten att dofta på våra teer och kaffesorter, allt för att ni kunder ska känna er trygga. 

- Vi erbjuder Swish som betalningsalternativ. 

- Vi kan erbjuda betalning och upphämtning av varor utanför butikerna. Vill du ringa in din order samt betala med swish utanför går det naturligtvis bra. Handlar du i vår webbshop erbjuder vi även möjligheten till upphämtning av varor i våra butiker. Glöm inte att ta med dig din orderbekräftelse och legitimation, eventuellt ombud måste medtaga egen legitimation samt beställarens. 

- Tänk på att stanna hemma om du känner dig sjuk 

Tack för att ni fortsätter att handla av oss! Tillsammans hjälps vi åt att minsk risken för spridning. 

Vänliga hälsingar 

Sofia, Figge och Åsa med personal.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.